آموزش، پاشنه آشیل معدنکاری

رضا محتشمی پور، معاون معدنی و فرآوری مواد وزارت صمت به تازگی با اظهار نگرانی از شرایط نیروی انسانی بخش معدن اظهار کرد: در حوزه صنعت با چندین مسئله مواجه هستیم که مهم ترین آن مهارت فارغ التحصیلان دانشگاهی است.

دانش افزایی در حوزه صنعت سنگ های تزئینی

چندی پیش سازمان نظام مهندسی معدن و انجمن سنگ ایران با هدف متخصص و ماهر در حوزه صنعت سنگ وصنایع وابسته، امضا کردند. بهرام شکوری، رئیس انجمن سنگ ایران درباره ضرورت افزایش دانش شاغلان حوزه سنگ تزئینی گفت: در حوزه سنگ از ابتدای زنجیره تا استخراج و فرآوری، با مشکلات اساسی در زمینه نیروی ماهر و کارآمد روبرو هستیم. شکوری در ادامه به ضرورت ارائه آموزش های عملی به دانشجویان رشته مهندسی معدن اشاره کرد.

جای خالی اپراتور ماهر

رضا بسطامی، رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران در گفتگو با صمت گفت: در حوزه استخراج 90 درصد فعالیت به صورت سنتی انجام می شود. استفاده از ماشین آلات و تجهیزات کار ساده ای نیست و بنابراین آموزش اپراتوری ماشین آلات علاوه بر ارتقای تولید، میزان حوادث هنگام کار را هم به شکل قابل توجهی کاهش می دهد.

هزینه در آموزش، سرمایه گذاری است

سید احمد بزاز جزایری، مدیر سابق منابع انسانی و پشتیبانی ایمیدرو و عضو هیئت موسس انجمن علمی آموزس و توسعه منابع انسانی ایران گفت: با توجه به جمع آوری داده ها و آمار در این حوزه تنها 15 تا 20 درصد فعالان معدنی تخصص مرتبط دارند. بعضی از معدنکاران به دلیل اینکه شرکت در کلاس های آمزشی شامل هزینه می شود، از حضور در این کلاس ها اتناع میکنند اما نمی دانند که عدم آگاهی می تواند هزینه سنگین تر را در پی داشته باشد.

امتیاز دهید

آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *